Bemutatkozunk

Anthony Robbins
Anthony RobbinsAki felszabadít és megváltoztat
Minden idők legtöbbet értékesített személyes és szakmai fejlesztő rendszer létrehozója. „Mitől lesz az élet rendkívüli?” – Anthony Robbins több mint három évtizede kutatja szenvedélyesen a választ erre a kérdésre.

Bővebben

Donald Trump
Donald TrumpToronymagasan a legjobb
Multimilliárdos ingatlanmogul, előadó, igazi és különleges márkanév.
A világ talán egyik legismertebb vezérigazgatója, aki szállodáiról, kaszinóiról, golfpályáiról, televíziós valóságshow-iról, könyveiről, ingatlanpiaci befektetéseiről híres.

Bővebben

Sir Richard Branson
Sir Richard BransonSzárnyakat ad
A Virgin Group alapítójának múltja önmagáért beszél. Pár évtized alatt óriási üzleti birodalmat épített ki, és minden rekordot megdöntött.Levegőben, vízben és még az űrben is…
 

Bővebben

Jordan Belfort
Jordan BelfortA Wall Street igazi farkasa
Az 1990-es években Jordan Belfort az egyik legdinamikusabb és legsikeresebb értékesítési szervezetet építette fel, amit a Wall Street valaha is látott. Ugyanakkor ő a főszereplője a modern kori történelem leglátványosabb tőzsdei összeomlásának is…

Bővebben

Robert Kiyosaki
Robert KiyosakiGazdaggá tett papák
Befektető, előadó és tanító. Robert a „Gazdag papa, szegény papa” (Alexandra, 2006.) című könyvéről lett világszerte ismert. A világ egyik legjobb személyes pénzügyekről szóló könyve több tízmillió ember gondolkodását változtatta meg a pénzről.

Bővebben

Eric Edmeades
Eric EdmeadesKarizma és professzionalizmus
Hatékony, elismert és befolyásos mentor, coach. Több mint húszéves nemzetközi üzleti tapasztalattal és számos iparágban – mobil számítástechnika, adatrögzítés, szervizelés, speciális effektek … – dolgozó vállalkozásokkal rendelkezik.

Bővebben

T. Harv Eker
T. Harv EkerA milliomos elme felfedezője
Két és fél alatt a semmiből lett dollármilliomos. Azzal, amit tanít, és úgy, ahogy tanítja.
Alapítója és elnöke az Egyesült Államok leggyorsabban fejlődő és növekvő személyi fejlesztéssel foglalkozó cégének, a Peak Potentials Training-nek.

Bővebben

Nick Vujicic
Nick VujicicMert nagyot álmodni
Nemzetközi inspirációs előadó és bestseller szerző. Nick mindenféle orvosi figyelmeztetés vagy előrejelzés nélkül, végtagok nélkül született. Nem volt választása, a mindennapi élethez meg kellet tanulnia a legalapvetőbb dolgokat: fogat mosni, gépelni, sportolni, élni…

Bővebben

Asel Sydykova
Asel SydykovaAz értékesítés nagyasszonya
Coach, tréner, előadó – egyedülálló tanítási és tanulási stílussal. Asel a Succes Resources Európa Régiójának üzletfejlesztési vezetője, és ő az alapítója a Succes Coaching Academy-nek is, amely az oroszul beszélőknek kínál oktatásokat Angliában.

Bővebben