• Az Accenture által összeállított „Top 50 üzleti intellektus a világon” egyike
  • A Harvard Business Press által összeállított „Top 200 üzleti guru” egyike
  • Az American Express által előállított „Top 6 üzleti vezető a világban” egyike
  • A Forbes Top 100 ismert embert tartalmazó listájának szereplője
  • A „Korlátlan erő” (Unlimited Power) és a „Ébreszd fel a benned szunnyadó óriást” (Awaken the Giant Within) c. bestsellerek szerzője
  • Szerepelt a Time, a Newsweek, a Fortune, a Forbes, a Life, a GQ, a Vanity Fair, a Business Week és a Success magazinban, a CBS News, az NBC News, az ABC’s Prime Time Live, a Fox News, a CNN műsoraiban.

Minden idők legtöbbet értékesített személyes és szakmai fejlesztő rendszer létrehozója. „Mitől lesz az élet rendkívüli?” – Anthony Robbins több mint három évtizede kutatja szenvedélyesen a választ erre a kérdésre.

Rendkívüli élete lehetővé tette, hogy száznál is több országban, több mint hárommillió emberrel személyesen is találkozzon, konzultáljon velük és tanáccsal szolgáljon – a raboktól az elnökökig, a szülőktől a profi sportolókig, a gengszterektől a nagyhatalmú vállalati vezetőkig, mindenkivel megtalálta a hangot.

Előadásai mellett Robbins könyvei és hangoskönyvei révén 80 ország mintegy 50 millió lakosára gyakorolt közvetlen hatást

Híres sportolók, üzletemberek, korunk vezető személyiségei mellett dolgozott/doglozik tanácsadóként, és szívós, eredményes munkája miatt a „Legjobb életmód coach” címkét is megkapta.

Tony tudja, hogy mi kell a sikerhez. Tudja, hogyan szabadítsa fel az erőket, és azt is tudja, hogy miként tanítsa meg az embereknek: ők hogyan valósíthatják meg az álmaikat.

Ismerd meg a többi előadónkat is!