Coach, tréner, előadó – egyedülálló tanítási és tanulási stílussal. Asel a Succes Resources Európa Régiójának üzletfejlesztési vezetője, és ő az alapítója a Succes Coaching Academy-nek is, amely az oroszul beszélőknek kínál oktatásokat Angliában.

Asel számos tréninget tartott személyes fejlesztés, pénzügyi tervezés, vezetés és eladás ösztönzés témákban Lengyelországban, Oroszországban, Angliában, Szlovéniában, Észtországban, Ukrajnában, és Közép-Ázsiában.

Az „Infinite Courage Foster a winner” című bestseller szerzője, de az ő nevéhez fűződik a „From the start and across the finish lane. Breakthrout in 30 days.” című hangzó coach tananyag is, amely már eddig is ezreknek segített kivételes eredményeket elérni rövid idő alatt.

Asel „Az értékesítés hatalma”, „A nyilvános beszéd művészete” és a „Lehetőség ereje” című tréningjein elsajátíthatod a leghatékonyabb eszközöket, valódi képességeket fejleszthetsz, amelyek 100 százalékban hatékonyak, és egy csapásra megváltoztatják eredményességet!

A nemzetközi hírű tréner olyan tanítóktól tanult, mint Anthony Robbins, T. Harv Eker, Jack Kanfild, John Kehoe, Robert Kyosaki és Blair Singer.

Ismerd meg a többi előadónkat is!