Hatékony, elismert és befolyásos mentor, coach. Több mint húszéves nemzetközi üzleti tapasztalattal és számos iparágban – mobil számítástechnika, adatrögzítés, szervizelés, speciális effektek, 3D kamera-technológiák, kibővített valóság játék – dolgozó vállalkozásokkal rendelkezik.

Eric két lábbal a földön álló, kedves és karizmatikus, professzionális előadó, aki valódi eredményeket és igazi sikereket mondhat magáénak. Eric-et az teszi az egyik legkeresettebb üzleti tanácsadóvá és előadóvá, hogy képes komplex elképzeléseket és stratégiákat a gyakorlatban is megvalósítható tervekké alakítani.

Kommunikációs szakemberként Eric az üzleti életről, az egészségről és a kapcsolati dinamikáról is ír, illetve tart előadásokat.

„A rendkívüli élet nem véletlenül jön létre; akkor történik meg, ha foglalkozunk azokkal a dolgokkal, amelyek eddig visszatartottak bennünket, ha világos jövőképünk van arról, hogy milyen életet szeretnénk, valamint kidolgozunk és véghezviszünk egy hatékony stratégiát a siker érdekében.”

Nem kell egyedül csinálni: Eric programjai, anyagai, privát mentorálása és a coaching mind segítenek. Cselekedjen még ma!

Ismerd meg a többi előadónkat is!