Két és fél alatt a semmiből lett dollármilliomos. Azzal, amit tanít, és úgy, ahogy tanítja.

Alapítója és elnöke az Egyesült Államok leggyorsabban fejlődő és növekvő személyi fejlesztéssel foglalkozó cégének, a Peak Potentials Training-nek.

Óriási energiájú, végletekig fókuszált előadási lenyűgözik a hallgatókat. Véleménye szerint „beszélni olcsó”, gyakorlatilag rábírja az embereket a cselekvésre, arra, hogy sikeresek legyenek.

Eker szegény bevándorlók gyermekeként került Amerikába, egész gyermekkorát a pénztelenség határozta meg. Számos városban, számos iskolában megfordult, de a frusztráló fiatalkori évek után megütötte a főnyereményt. Az elsők között nyitott fitness üzletet Észak-Amerikában, így a siker nem maradthatott el: két és fél év alatt dollármilliomos lett. Az álmait elérte, de a pénzt – rossz befektetései miatt – két és fél év alatt el is vesztette…

Ezután kezdte el kidolgozni saját elméletét az emberek pénzhez kapcsolódó értelmi és érzelmi viszonyáról. Rájött, hogy minden ember rendelkezik egy úgynevezett „belső pénzügyi termosztáttal”, ami egyedi pénzügyi sikerekhez és célokhoz kalibrálunk.

A legkomolyabb felismerése, hogy ez a pénzügyi terv megváltoztatható, programozható. A „milliomos elme” teóriája azokat a titkokat és technikákat írja le, amivel nemcsak elérjük a pénzügyi sikert, de azt meg is tudjuk tartani.

Harv szemináriumát közel egymillióan hallották már világszerte.

Az ő életük már megváltozott…

Ismerd meg a többi előadónkat is!