Anthony Robbins kétnapos kurzust tart Lengyelországban március 20 és 22. között. A történet a rendezvény mögött legalább olyan különleges, mint maga az előadó pályaműve. , 

Lehetetlen küldetés, hogy a világ legjobb trénerét Közép-Európa vendégül lássa? Egy ideig az volt: a globális gazdaság központjai, mint Sanghaj és Tokió tíz és hat évet vártak Tonyra. Sok kiváló ember próbálta rávenni Lengyelországból Tonyt a látogatásra, de egészen mostanáig nem jártak sikerrel.

Egy szenvedélyes csapat a „Milewski & Partners” azonban ügyesebb volt mindenkinél, és egyedülálló lehetőséget biztosítva mindenkinek, elhozta a trénert.

„Amikor egy eseményt szervezünk Tony Robbins-szal, figyelembe kell venni, hogy ez minden tekintetben kihívást jelent. A több tonna audio- és videoberendezés csak a kezdet… Két teljes nap a színpadon hihetetlen mennyiségű energiát és a motivációt ad a hallgatóságnak. Pontosan ez az, amit Tony Robbins megtestesít: változás, inspiráció és elképzelhetetlenül magas szintű energia. Emlékszik arra a pillanatra, ami mindent megváltoztatott?

Itt az ideje a következő ilyen pillanatnak!” – írják közleményükben a szervezők.