Legyél az, aki lenni szeretnél!

A Globe52 többek között a világ vezető szemináriumszervezőjének, a Succes Resorces-nak hazai partnere. Egyéneket, vállalkozásokat, intézményeket és szervezeteket támogatunk olyan oktatási programokkal és kurzusokkal, amelyek eddig több mint 35 országban, több százezer ember életét változtatták meg és fordították jobb irányba.

AMIBEN HISZÜNK

Hiszünk abban, hogy minden, amit adni tudunk – a meghívott előadók tudásától a rendezvényeink gördülékeny lebonyolításáig... – valódi élménnyé, felejthetetlen élménnyé varázsolja a tanulást, amiből TE csak profitálhatsz.

Azon dolgozunk, hogy a szemináriumainkon, oktatásainkon, előadásainkon részt vevők tanulhassak, és hatékony és hasznos segítséget kapjanak a sikeres élethez.
Fontos, hogy a jelentkezők necsak a személyes önmegvalósításukban lássák a jövőt, hanem ismereteiket és a tapasztalataikat a jövő generációival is megosszák.

Az oktatások közzéppontjába a tudást, a tapasztalat-átadását helyezzük; ezt az oktatási, tanítási, tanulási módszert kívánjuk világszerte megismertetni.

Olyan előadókkal, „tanítókkal”, coach-okkal dolgozunk együtt, akiknek egyedi gondolatai, módszerei, hasznosítható tapasztalati több százezer ember számára nyújtottak segítséget a sikeres életvezetéshez, a jó üzleti döntések meghozatalához.

AMIT TESZÜNK

Nem unalmas, lagymatag és hagyományos oktatásokat, kurzusokat tartunk. Energikusan és jókedvűen dolgozunk azért, hogy a legjobb oktatókat és oktatási formákat kínáljuk fel mindenkinek, aki azzá akar válni, aki lenni szeretne.

Páratlan, igazi sikeremberek alkotják a csapatunkat.

Velünk van többek között:

  • Sir Richard Branson, a Virgin Group alapítója
  • Donald Trump, multimilliárdos ingatlanmogul
  • Tony Blair, korábbi angol miniszterelök
  • Bill Clinton, az USA korábbi elnöke
  • Anthony Robbins, a világ első számú üzleti coach-a

Ha holnapra nem is, de pár éven belül TÉGED is fel akarunk írni a listára.

Higgy magadban: ez nem rajtunk, hanem rajtad múlik!